Muurschildering

Een muurschildering laten maken 

Wil jij een kantoor,  een kinderkamer of een feestruimte tot leven laten komen? Dat kan! Met eigen ideeën en ontwerpen, creëer ik een unieke muurschildering voor jou of jouw bedrijf waardoor het interieur tot leven komt! Bovendien zorgt het voor een levendige uitstraling, geheel in jouw eigen stijl.

De muurschilderingen worden gemaakt met acrylverf, waardoor het geurloos is en snel droogt. Hierdoor kan een muurschildering in een korte tijd gemaakt worden. Elk idee is welkom en in overleg kan veel mogelijk zijn! Dus neem gerust contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

De kosten

De kosten voor een muurschildering verschillen per aanvraag. Ik hanteer een prijs aan de hand van de grootte, de complexiteit en de ingeschatte duur. Je kan een bericht naar mij sturen om een indicatie te krijgen van de kosten voor een muurschildering. Neem via hier contact met mij op en dan kijken wij wat mogelijk is binnen jouw budget/tijdsduur!

Waarom een muurschildering laten maken door Art By Heart Laura?

Laat je interieur tot leven komen!

Door een muurschildering toe te voegen aan je kantoor, huiskamer of openbare ruimte komt het interieur nog meer tot leven!

Origineel en passend bij jouw stijl.

Met een muurschildering kan je zelf bepalen welke stijl jij wil laten zien aan anderen door zelf te bepalen wat je laat maken!

Kwaliteit

Ik neem voor elke muurschildering de tijd die ik daadwerkelijk nodig heb. Hierdoor kan de muurschildering nauwkeurig gemaakt worden.

Wil jij een muurschildering laten maken? Vraag naar de mogelijkheden!

Stuur gerust een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden voor het laten maken van een uniek schilderij! Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden en ben altijd benieuwd naar nieuwe ideeën!