Live customizen

Live customizen op event

Met live customizen personaliseer ik ter plekke spijkerjasjes, schoenen, tassen en andere accessoires door deze te beschilderen! Dit kan op een festival, in een winkel of ander event waar je jouw klanten en bezoekers iets extra wilt bieden. Met speciale leer- en textielverf kan ik alles beschilderen en blijft het van goede kwaliteit. Naast de interactie met de klanten is het super om samen iets te bedenken wat hun item persoonlijk en uniek maakt.

Hoe gaat live customizen op een event in z’n werk?

Ter plekke customize en personaliseer ik direct een item naar keuze. Dit zijn vaak geen grote of gedetailleerde designs, aangezien ik er niet een hele dag mee bezig kan zijn. Hieronder zie je voorbeelden wat ik op events zoal heb gemaakt.

Het enige wat ik van de organisatie nodig heb is een tafel en een stoel. Natuurlijk is het verstandig en handig om klanten en bezoekers al van te voren te informeren over het customizen, zodat zij hier al over kunnen nadenken en eventueel items meenemen. Vaak krijg ik namelijk te horen dat zij wel even willen nadenken over een design, maar voor mensen die weinig inspiratie hebben, heb ik ook voorbeelden klaarliggen.

Wil je weten wat mogelijk is? Neem dan contact met mij op 🙂

Personaliseren op event

Waarom live customizen door Art by Heart Laura?

Uniek

Biedt een unieke dienst aan!

Verras!

Laat je bezoekers verrassen!

Kwaliteit

Laat een kunstenares live bezig zien!

Vraag naar de mogelijkheden!