Customized kleding

Spijkerjas of leren jas laten beschilderen

Spijkerjasje of leren jas laten beschilderen om je eigen unieke stijl te laten zien? Ik, Laura Stekkinger, tover alledaagse kleding om tot een kunstwerk dat draagbaar is! Laat iedereen zien wat jouw unieke stijl is door zelf te bepalen hoe je jasje, broek of schoenen eruit komen te zien!

Werkwijze

Hoe kan ik mijn jas laten beschilderen?

Als je een jas wil laten beschilderen kan je contact met mij opnemen en werkt het als volgt:

  1. Je hebt een jasje en deze wil je laten beschilderen.
  2. Je hebt een idee van wat je erop zou willen hebben. Dit kan een afbeelding, foto of nog enkel een idee zijn.
  3. Je neemt contact met mij via het contactformulier of WhatsApp en vertelt wat jouw wensen zijn.
  4. Aan de hand van jouw wensen bereken ik de prijs. De prijs wordt bepaald aan de hand van het ontwerp.
  5. Als je akkoord bent, stuur je het jasje naar mij op of je kan het langs brengen en plan ik het in om te schilderen (afhankelijk ook van de deadline). Bij ontvangst van het jasje vraag ik 50% aanbetaling.
  6. Ik laat altijd weten wanneer ik begin aan het jasje en stuur je foto’s van het resultaat als het jasje af is. Ik kan het jasje vervolgens opsturen of je bent welkom het op te halen!

Voor inspiratie en voorbeelden kan je in mijn portfolio kijken of Pinterest en Instagram.

Wat zijn de mogelijkheden?

Laat een spijker- of katoenen jas beschilderen met textielverf.

Spijkerjas beschilderd hiphop

Met speciale textielverf maak ik eerst een witte onderlaag op het jasje. Hierdoor komen de kleuren mooi en helder over. Vervolgens fixeer ik de verf met een strijkijzer, waardoor de verf soepel wordt. Hierdoor is het watervast en kan je het jasje wassen op maximaal 30 graden met een handwas.

Laat een leren jasje beschilderen met speciale leerverf.

Leren jas beschilderd pop art

Met speciale leerverf beschilder ik het leren jasje. Deze verf trekt volledig in het leer, waardoor er geen krassen kunnen komen in de verf. Vervolgens lak ik de schildering af met een topcoat waardoor het goed beschermd is.

Laat een spijkerjas customizen met een foto op een beschilderde achtergrond.

Foto op spijkerjas

Met een speciale techniek beschilder ik het jasje eerst met een verflaag. Dit vormt de achtergrond van de foto. Vervolgens breng ik de inkt van de foto over op de achtergrond met speciale gel. Hierdoor ontstaat er een soort 3D effect en komen de kleuren van de achtergrond door op witte vlakken van de foto. Het vlak van de foto kan niet gewassen worden in de wasmachine.

Bruidsjasje beschilderd vlinder

Bruidsjasje en sneakers beschilderd bloemen

Spijkerjasje Jack Skellington

Beschilderd spijkerjasje the Avengers Marvel

Beschilderd meisjesjasje bloemen

Leren bruidsjasje beschilderd bloemen

Beschilderd leren beige jasje

Spijkerjasje handbeschilderd

Waarom je kleding laten beschilderen door Art by Heart Laura?

Unieke stijl

Door jouw jasje, broek of schoenen te laten pimpen met mijn kunst, creëer je een eigen stijl. Een kunstwerk om dagelijks te dragen!

Bepaal zelf het ontwerp

Samen maken we een ontwerp! Met jouw ideeën en mijn creativiteit creëer ik een uniek ontwerp, zodat jouw kledingstuk aan je wensen voldoet.

Kwaliteit

Voor het maken van het ontwerp op jouw kledingstuk, gebruik ik speciale textielverf. Hierdoor kan je kledingstuk gewoon gewassen worden, zonder dat de beschildering verdwijnt!

Vraag naar de mogelijkheden!

Recente reacties