Over mij

Wie schuilt er achter de kunst van Art by Heart Laura?

Ik, Laura Stekkinger, maak kunst onder de naam Art by Heart Laura. Ik heb voor deze naam gekozen, aangezien ik begonnen ben met het maken van kunst om mijn eigen gedachten en ideeën te uiten in de vorm van een tekening of schilderij. Deze gedachten en ideeën kwamen vanuit mijn hart en laten echt zien wie ik ben en waar ik voor sta. Elk kunstwerk dat ik maak, maak ik met volle overtuiging en heel mijn hart. Ik probeer zo goed mogelijk de klant te begrijpen en zijn/haar ideeën terug te laten komen in het ontwerp.

Sinds drie jaar maak ik echt kunstwerken in opdracht, maar de creativiteit uit ik al vanaf dat ik 3 jaar oud was.

Laura Stekkinger kunstenares

" Creativiteit, exclusiviteit en originaliteit is waar ik voor sta en wil bereiken met het maken van elk uniek kunstwerk. "

Het doel van mijn kunst

Een kunstwerk heb je voor de rest van je leven. Het wordt een fysiek en emotioneel waardevol stuk  waar jij voor hebt gekozen! Mijn doel is daarom om elk uniek kunstwerk te maken naar de wensen van de klant . Ik wil mensen blij maken met een uniek werk, waarvan zij de enigen zijn die het bezitten. Daarnaast hoop ik mensen te inspireren en te laten inzien dat iedereen creatief kan zijn. Dit doe ik door te schrijven over creativiteit met mijn blog.

Verder wil ik laten inzien dat een kunstwerk op een canvas, een muur of een kledingstuk in de offline wereld voor altijd zal bestaan. Het is tastbaar én ECHT. Geen foto of afbeelding op je beeldscherm, maar een fysiek stuk dat je bij je kan dragen of in jouw huis kan ophangen.  Ik hoop daarom dat ik mensen kan laten inzien dat kunst voorkomt in verschillende vormen en materialen.

Meer weten?

Heb je een vraag over mijn werkwijze, de kosten of de mogelijkheden?