Muurschildering

Een muurschildering laten maken 

Wil jij een muurschildering laten maken voor je kantoor,  een kinderkamer of een feestruimte? Dat kan! Met eigen ideeën en ontwerpen, creëer ik een unieke muurschildering voor jou of jouw bedrijf waardoor het interieur tot leven komt! Bovendien zorgt het voor een levendige uitstraling, geheel in jouw eigen stijl.

Elk idee is welkom en in overleg kan veel mogelijk zijn. Neem daarom gerust contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

De kosten voor een muurschildering

De kosten voor een muurschildering hangen af van het ontwerp, de grootte en daarmee de tijdsduur. Hoe gedetailleerder het ontwerp is, hoe meer tijd ervoor nodig is om het te schilderen. Daarom is het handig om contact op te nemen, zodat er een juiste prijsindicatie gegeven kan worden aan de hand van uw wensen.

Verfmateriaal

Ik schilder met acrylverf op waterbasis van het merk Talens Amsterdam. Deze verf is van goede kwaliteit en is geurvrij en droogt snel. Het is daarom niet schadelijk voor uw gezondheid en er blijft ook geen verfgeur achter.

Ondergrond

Ik heb muurschilderingen gemaakt op verschillende ondergronden.  Dit kan op een gestucte muur of een hele lichte korrel. Het effect van de schildering is verschillend bij de soorten ondergronden. Daarnaast moet er een afwerking op de ondergrond zitten van muurverf of latex. Mocht je twijfelen over de ondergrond, dan kan je altijd contact opnemen.

Vragen over een muurschildering laten maken

Hoe lang ben je met een muurschildering bezig?

De meeste schilderingen zijn binnen 1 of 2 dagen gerealiseerd. Denk hierbij aan 1 muur die gedetailleerd is. Bij grotere projecten, zoals een complete gang of meerdere schilderingen binnen een gebouw, plan ik ongeveer 2-4 dagen in. Hierbij zit altijd voldoende tijd en ruimte om uit te wijken van de geschatte tijdsduur. 

Maak je muurschilderen door heel Nederland?

Ik reis tot ongeveer 100 km vanaf mijn woonplaats Driebergen (3971 Utrecht). Voor de reiskosten bereken ik €0.19 per km en mogelijke parkeerkosten indien dit van toepassing is.

Ik wil graag een muurschildering laten maken, kan jij mij hierbij helpen?

Jazeker! Je hoeft van tevoren niet precies te weten wat je wil laten maken. Ik denk graag mee en samen komen we tot een ontwerp. Aan de hand van voorbeelden en inspiratie kijken we samen wat je wensen zijn.  Daarnaast kan ik ook de muurschildering monteren in een foto van je interieur, zodat je alvast een indruk krijgt van hoe het eruit komt te zien.

Het overleg kan via de mail of telefonisch contact. Op mijn Pinterest pagina kan je alvast wat inspiratie opdoen!

Wat zijn je werktijden?

De werktijden kunnen we in overleg plannen. Mijn werkdagen duren vaak niet langer dan 7-8 uur per dag. Mocht een schildering wel binnen één dag afgerond worden en het daarom iets langer duren, dan is dat geen probleem.

Hoe werkt de betaling?

Van tevoren geef je akkoord op de offerte, waarbij de BTW is vrijgesteld.  Als ik de muurschildering heb gemaakt, ontvang je een factuur. Deze kan je contant betalen of overmaken (binnen 14 dagen na factuurdatum). Verdere informatie staat op de factuur.

Wil jij een muurschildering laten maken? Vraag naar de mogelijkheden!

Stuur gerust een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden voor het laten maken van een persoonlijke muurschildering.