Schilderij

Schilderij onderwaterwereld

Een uniek schilderij laten maken naar wens

Wil jij een uniek schilderij laten maken naar wens? Ik, Laura Stekkinger, maak schilderijen in allerlei maten en stijlen zodat het schilderij aansluit bij de wensen van de klant. Ik maak de schilderijen met acrylverf en ontwerp het zelf. De klant geeft aan wat voor schilderij hij/zij wil en vervolgens laat ik zien welke stijlen en ideeën hierbij passen. Dit kan bijvoorbeeld een realistisch landschap zijn, een abstract portret zijn of een foto. In overleg wordt gekeken naar de mogelijkheden.

Aangezien je iets kan laten maken naar je eigen wens, heb je een uniek kunstwerk in bezit voor je hele leven!

De kosten van een schilderij laten maken

De kosten om een schilderij te laten maken, verschillen per aanvraag. Ik hanteer een prijs aan de hand van de grootte, de complexiteit en de tijd die nodig is voor het maken van het schilderij. Je kan heel makkelijk een bericht naar mij sturen om te kijken wat de kosten zijn voor een schilderij. Neem via hier contact met mij op en dan kijken wij wat mogelijk is binnen jouw budget/tijdsduur!

Waarom een schilderij laten maken door Art By Heart Laura?

Passie & Liefde

Elk schilderij wordt gemaakt met passie en liefde. Het mooiste wat er is, is iemand blij maken met een zelfgemaakt kunstwerk!

Goed en eerlijk overleg

Door eerlijk en open te overleggen met de klant, zorg ik ervoor dat een schilderij niks te kort komt en voldoet aan de wensen!

Kwaliteit

Ik neem voor elk schilderij de tijd die ik daadwerkelijk nodig heb. Hierdoor kan het schilderij nauwkeurig gemaakt worden.

Wil jij een schilderij laten maken? Vraag naar de mogelijkheden!

Stuur gerust een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden voor het laten maken van een uniek schilderij! Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden en ben altijd benieuwd naar nieuwe ideeën!