Een gepersonaliseerd beschilderd bruidsjasje

Een gepersonaliseerd beschilderd bruidsjasje voor over je bruidsjurk geeft een unieke en persoonlijke twist aan jouw outfit! Het is een extra touch en je hebt iets om te dragen als het wat frisser wordt of voor mooie foto’s.

Er zijn talloze manieren waarop je een jasje kan laten maken die precies bij je wensen past. Zo is het mogelijk om een leren jasje in zwart of een beige kleur te laten beschilderen of kan je voor een spijkerjasje gaan. 

Daarnaast is elk jasje van stof of leer een optie, want ik gebruik speciale textiel- of leerverf. Hierdoor is het waterbestendig en kan je het jasje wassen. Ik raad altijd wel aan om dit op een handwas programma te doen en zo koud mogelijk. Natuurlijk blijft de beschildering het mooist als je het zo min mogelijk wast. Maar met een jasje moet dat wel goed komen :)!

Wat kan je laten maken op een gepersonaliseerd beschilderd bruidsjasje?

En zijn verschillende soorten stijlen, ideeën en thema’s voor het ontwerp van je jasje. Hieronder geef ik enkele ideeën en voorbeelden:

  1. Nieuwe naam en datum. Dit is simpel en rustig, maar toch persoonlijk. Je kan het lettertype van je kaart gebruiken of op Dafont kijken naar voorbeelden. Ik gebruik vaak het lettertype Leisha of Bonita. Deze zijn speels en romantisch.
  2. Bloemen van je bruidsboeket of de versiering. Om perfect binnen het thema te passen, kan je de bloemen en/of kleuren van je bruiloftsthema gebruiken voor het ontwerp van de beschildering.
  3. Quote. Is er een quote dat je doet denken aan jouw grote liefde? Of iets wat je samen hebt meegemaakt? Laat het in een prachtig lettertype op je jasje vastleggen.
  4. Logo. Heb je speciaal een logo laten maken voor je bruiloft? Leg dit vast op je jasje. Zo matcht het perfect!

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden! Op Pinterest kan je genoeg vinden. Zoek bijvoorbeeld op ‘handpainted wedding jacket’ of ‘handpainted jacket mrs’. Ik heb daarnaast ook een bord gemaakt op Pinterest met ideeën voor bruidsjasjes: klik hier.

Daarnaast is elk idee welkom! Je kan altijd contact opnemen om een ontwerp te maken of te bespreken. Lees hier hoe het werkt als je een jasje wilt laten beschilderen door mij!

X Art by Heart Laura

Geef een reactie

*